Imorgon är det fotomässa! Det ska bli riktigt roligt. Jag ska kolla efter några av böckerna jag listade nedan och bläddra lite i andra tror jag. Ska även kolla efter den snabba gluggen jag pratade om nedan, har sett att det finns en 1,4 med och även 1,O men det är nog lite ur min price-range. Vi får väl se imorgon helt enkelt! Hoppas få se Brutus Östling med, men håller inte andan efter förra årets fiasko med Mattias Klum, han dök aldrig upp och dom satte på en DVD med promo-material istället. Han hade något prolem med halsen och “hade feber och kunde inte prata”… Diva. Kör teckenspråk då! Nä, jag ä inte bitter… Nästa gång hoppas jag dom sätter upp en lapp i dörren så man kan vända utanför istället.

Annars har jag några (två) foto projekt i rockärmen. Hoppas jag får lite tid för ett utav dem på söndag. Isåfall så kommer resultatet upp här.
Skrivet av Lotta Potta 13 november 2009