Dagen var härligt solig, för första gången sen någon gång sen början av september. Å jag som har mitt nya obektiv, hehe. Gissa vad som hände sen… jo, just det! Stjärnklart! haha!!! Det blev lite suddigt och jag kunde inte styra åt vilket håll jag skulle sikta kameran, fick även ett rödstick jag photoshoppat bort det mesta av. Nästa punkt på inköpslistan är ett riktigt stativ så jag kan rikta kameran även uppåt utan att den rasar. Här är resultatet! Jag kallar den “blinka lilla rönnbär”

(ISO:16OO, bländare: 1,8, slutare: 2O sek)

Det blir riktigt dålig kvalité när man lägger upp den här eftersom den komprimerar om, men då är det iaf ingen som snor den! Objektivet kan massor mer, men detta var en av de saker jag eftersökte med nya objektivet. Inte illa för att vara andra försöket, nästa gång beger jag mig till en sjö eller något annat riktigt öppet landskap med ett riktigt stativ så blir det nog grejer! hihi!

Keep rocking!!
Skrivet av Lotta Potta 21 november 2009