… men inte så långt.

Jag har på något vis lyckats slå i taket för vad den här bloggen klarar! Trodde jag aldrig skulle hända men så är det. Så jag har tagit saken i egna händer, installerat WordPress på min alldeles egna domän. (Ja, jag känner mig fantastiskt nördig) Jag har gjort detta av ett antal olika anledningar:

– Jag behöver fler funktioner som tillexempel:

– Bilderna kan publiceras större och med större säkerhet från fler browers

– Verktyget har bättre funktioner för spårning. (även om jag inte har stenkoll på dem än)

– Kors och tvärs länkning är mycket bättre

– Jag kan styra över utseendet mycket mer.

– Jag kan inte ens göra en riktig jävla punktlista eller centrera text i den här bloggen.

Men den har tjänat mig väl i lite mer än ett års tid!

Stort tack! Nu trillar jag vidare!

Nya bloggen hittar du på http://rockfoto.makebelievestudios.se/

Välkommen!